Als persoon was ik altijd gefascineerd in de persoonlijke groei van de mens. Wat eerst begon als interesse om mezelf te leren begrijpen, werd al snel een passie om anderen te ondersteunen in hun levensloopbaan. Deze drijfveer heeft me de motivatie gegeven om te studeren in de Toegepaste Psychologie. Deze studie heeft me niet enkel veel kennis gegeven, maar ook veel ervaring met behulp van verschillende stages. Hierna ben ik verder gaan studeren in de Klinische Psychologie, met de specialisatie in de opvoedings-en gezinspsychologie. Naast het studeren probeerde ik me ook altijd in te zetten als vrijwilliger in verschillende projecten.

Momenteel werk ik als hulpverlener aan het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) waar ik halftijds in dienst ben. Daarnaast ben ik niet enkel kinder- en jongerenpsychologe, maar ben ik ook voorzitster van de vzw ‘Sahaba | De vriendschap’. Een organisatie dat de kloof tussen psychologie en jongeren probeert te dichten. Hier bereiken we jongeren met verschillende achtergronden.

Als moslima en dochter met een migratieachtergrond vind ik het belangrijk om taboes te doorbreken. Dit kunnen we enkel doen door bepaalde onderwerpen bespreekbaar te maken. Een thema dat mij nauw aan het hart ligt, is het bespreken van emoties: Hoe voel ik mij bij een bepaalde gebeurtenis? Wat doet een gebeurtenis nu precies met mij? Dat is een thema waarin ik mij meer in wil specialiseren in de toekomst (met Gods Wil).

Heb jij als ouder, leerkracht, CLB-medewerker vragen rond je kind/jongere? Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Dan bekijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Opleidingen

Master Klinische Psychologie (Vrije Universiteit Brussel, 2020)
Basiscertificaat Geweldloos Verzet (Vrije Universiteit Brussel, 2020)
Schakelprogramma Psychologie (Vrije Universiteit Brussel, 2018)
Bachelor Toegepaste Psychologie (Thomas More, 2017)

Stage- en werkervaring

Hulpverlener onthaal (CAW, 2020 tot heden)
Eindstage Master Psychologie (Pleegzorg, 2019-2020)
Opvoedcoach Zaventem (Groep Intro, 2018)
Eindstage Toegepaste Psychologie (De Kettekeet, 2016)
Observatiestage Toegepaste Psychologie (CKG, 2016)